13 oktober 2017 In de media

Fraser: ‘Er weer vol tegenaan’

Vitesse hervat zondag de competitie met een uitwedstrijd vs Heracles Almelo. Vitesse TV kijkt met hoofdtrainer Henk Fraser en oud-Heraclied Thomas Bruns uit naar het duel tegen de ploeg uit Almelo. Fraser: ‘Hopelijk hebben de spelers in de interlandperiode de accu weer wat verder kunnen opladen.’
Na een serie waarin veel wedstrijden werden gespeeld, vond er vorig weekend geen competitieduel plaats. Wel kwam een zevental Vitessenaren uit voor nationale ploegen. Iedereen kwam ongeschonden uit die wedstrijden, zo gaf Fraser vrijdagochtend op Papendal aan. Alleen Arnold Kruiswijk (rug) en Maikel van der Werff (knie) zijn er zondag niet bij. Fraser: “Op zich zijn wij redelijke tevreden over hoe we de eerste serie wedstrijden zijn doorgekomen. Het was een behoorlijk zware periode met veel wedstrijden in korte tijd. Hopelijk hebben de spelers in de interlandperiode de accu weer wat verder kunnen opladen.”

Vitesse hervat de competitie als nummer drie van de Eredivisie. Tegenstander Heracles Almelo staat na zeven wedstrijden met acht punten (twee keer winst, twee keer gelijk en drie keer verlies) op de twaalfde plek. Fraser: “Heracles is een tegenstander die, zeker thuis en met de steun van het eigen publiek, voor een verrassing kan zorgen. Wij moeten ervoor zorgen dat we ons niet laten verrassen. De focus ligt op ons eigen spel. We moeten scherp verdedigen en in balbezit zorgvuldig zijn.”

Vanaf donderdag had Fraser de complete selectie weer tot zijn beschikking. Fraser: “De spelers zijn fit en hebben zich kunnen opladen voor de volgende reeks aan wedstrijden. We gaan er weer vol tegenaan.”

Vorig seizoen won Vitesse in Almelo met 0-1, dankzij een treffer van Navarone Foor.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: