Vitesse in de media
Fraser: 'Elke wedstrijd 100% discipline en focus' 11/08/2017

Na weken van voorbereiding staat de Eredivisie weer op het punt van beginnen. Zaterdagavond komt NAC Breda op bezoek in GelreDome.

Na een prima voorbereiding wil Vitesse de competitie zo goed mogelijk starten. Henk Fraser: “Ik vind dat we klaar zijn voor de volgende stap.” Vitesse TV sprak in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd met Fraser en Arnold Kruiswijk.

Vitesse kende een goede voorbereidingsperiode, al ging de strijd om de Johan Cruijff Schaal na penalty’s nipt verloren van landskampioen Feyenoord. Fraser: “We willen de lijn van de voorbereiding, die redelijk tot goed was, doortrekken. Elke wedstrijd moeten we 100% discipline en focus hebben. Al heb ik daar met deze groep volledige vertrouwen in. Na zo’n voorbereiding heb ik het gevoel dat we klaar zijn voor de volgende stap, presteren in de Eredivisie.”

De afgelopen week werd hard en veel getraind op Papendal. De selectie kent dan ook geen blessure. De nieuwste aanwinst, Luc Castaignos, behoort zaterdag direct tot de wedstrijdselectie. Zaterdag is Vitesse de gastheer voor NAC Breda, de ploeg die afgelopen seizoen promoveerde via de play-offs. Fraser: “We hebben beelden gezien van NAC en hebben hen natuurlijk geanalyseerd. Hoe zij gaan spelen? Dat hangt vooral af van hoe wij het doen. We moeten vooral zorgen dat wij zelf goed zijn. Ik hoop dat wij vanaf het eerste fluitsignaal dominant en dwingend kunnen zijn, het initiatief nemen.”

Tickets koop je gemakkelijk en snel via Vitesse.nl/tickets. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 17,- (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 8,50). Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf twee uur voor de wedstrijd geopend. Let op: er geldt dan een toeslag van € 2,- per ticket.

Seizoenkaart
Al ruim 10.000 supporters hebben al een seizoenkaart aangeschaft!Wil jij er dit seizoen iedere thuiswedstrijd bij zijn? Bestel dan nu jouw seizoenkaart via www.vitesseseizoenkaart.nl. Ook is het mogelijk om jouw seizoenkaart te bestellen in MijnVitesse (GelreDome). De medewerkers van Vitesse Fanservice helpen jou graag!

Online een seizoenkaart bestellen kan zaterdag tot aan de aftrap. In MijnVitesse (GelreDome) kan dit zaterdag 12 augustus tot 17.00 uur.


Bron: Vitesse / foto's SV Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl