Vitesse in de media
Fraser sluit Vitesse-transfer niet uit 05/10/2017

Henk Fraser is niet bang voor een tussentijds vertrek van Milot Rashica. De Vitesse-aanvaller heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld bij buitenlandse clubs.

Rashica maakte vooral in de Europa League indruk, met de ontmoeting tussen Vitesse en SS Lazio (2-3) als uitschieter. "Hij had vorig jaar behoorlijk moeite met twee wedstrijden in de week, maar ik moet zeggen dat hij van de zeven wedstrijden in 23 dagen er in vijf een meer dan behoorlijk niveau heeft gehaald", aldus Fraser tegen FOX Sports.

"Hij was misschien wel de enige speler die zich kon meten", vervolgt de Vitesse-trainer. "Dat is waar we met z'n allen naartoe moeten. Hij droomt terecht van een stap naar het buitenland, maar hij is ook een man die zegt: Ik wil het eerst hier laten zien. Dat zijn denk ik logische stappen."

Fraser is niet bang voor een vertrek van Rashica in januari. "Iedereen is te vervangen. Dat klinkt misschien botter dan ik bedoel, want ik vind hem een uitstekende speler en wil hem er dolgraag bij houden. Maar je moet realistisch zijn. Op termijn verlaten zulke goede spelers het land. Wij moeten zorgen dat hij er klaar voor is."


Bron: Voetbalprimeur / Foto's SV Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl