Vitesse in de media
Foto impressie van de Vitesse-fotodag 22/07/2011

De selectie is nog niet compleet, maar het was vrijdag tijd voor 'hét fotomoment'. Voetbalgidsen, bladen en websites kunnen nu eenmaal niet wachten met de seizoensopening.

Geduldig lieten de jongens van geel en zwart het over zich heen komen. Met af en toe wat baldadig gedrag, uiteraard bij voorkeur vlak voor het moment van afdrukken.

Allemaal op een rij, netjes de haartjes gekamd. Luisteren naar de instruktie: 'nee, jij moet een stoeltje verder'. 'Ik heb ze toch ruim van te voren de informatie gegeven en dan nóg de scheenbeschermers vergeten!'. De journaille druk in de weer om alles naar wens op de foto te krijgen, 'wacht effe, mijn trapje een tikkie verzetten'.

De mannen met de grote lenzen draaiden op een rij circeltjes om iedereen op de digitale plaat te zetten. Stiekem allemaal hopend op het beste plaatje, maar uiteraard allemaal eenheidsworst.

In september gaat iedereen op herhaling. Dan is de transferwindow gesloten en is de selectie van Vitesse en dus ook de elftalfoto pas compleet.

Op de elftalfoto ontbreekt Alex Renato Ibarra Mina wegens interlandverplichtingen voor Equador. Wel op de foto de Braziliaanse voetbaltweeling Alex en Anderson en assistent tainer Albert Cappellas, die definitief bij Vitesse blijft.


Bron: Supportersvereniging Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl