28 januari 2015 In de media

Extra maatregelen rond Vitesse vs Ajax

Zondag 1 februari speelt Vitesse in GelreDome tegen Ajax. Bezoekers aan de wedstrijd moeten zondagmiddag rekening houden met een aantal aangescherpte veiligheidsmaatregelen.
Vanwege de verwachte drukte worden bezoekers verzocht ruim voor aanvang van de wedstrijd naar het stadion te af te reizen. 

Op de thuisvakken zijn Ajax-uitingen niet toegestaan. Indien kaarten in handen zijn van Ajax-supporters behoudt Vitesse zich het recht voor om kaarten in te nemen, dan wel personen uit het stadion te verwijderen, zonder dat enig recht op restitutie ontstaat.  Bezoekers moeten desgevraagd een identiteitskaart kunnen tonen. Ook wordt er streng gecontroleerd op de verkoop van kaarten op de zwarte markt. Vitesse heeft in aanloop naar de wedstrijd al een aantal gekochte kaarten geblokkeerd.

Vitesse staat toe dat een Vitesse-supporter iemand mee neemt. Wij tolereren alleen geen provocerend gedrag en andere misdragingen. Seizoen- en fankaarthouders zijn verantwoordelijk voor gedrag van supporters die in het bezit zijn van een kaart gekocht op hun seizoen- of fankaart. Indien deze supporters zich misdragen, ontvangt de seizoen- of fankaarthouder een stadionverbod.

Verkeershinder
Na afloop van de wedstrijd Vitesse vs Ajax is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is. 

Kaartverkoop
Voor de wedstrijd Vitesse vs Ajax geldt géén vrije verkoop. Dit betekent dat je een seizoen- of fankaart van Vitesse nodig hebt om kaarten te kopen. Seizoenkaarthouders kunnen vier kaarten kopen, fankaarthouders kunnen twee kaarten kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij MijnVitesse (Jansbinnensingel 19, Arnhem Centrum), via Vitesse.nl/online en TicketBox

Dagverkoop
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 12.30 uur geopend. Seizoenkaarthouders kunnen vier kaarten kopen, fankaarthouders kunnen twee kaarten kopen, mits er geen kaarten zijn gekocht in de voorverkoop.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: