6 augustus 2014 In de media

Ernstige verkeershinder knooppunt Velperbroek tijdens Vitesse vs Cambuur weekend

Ga je op 16 augustus naar de eerste thuiswedstrijd van Vitesse, let dan op: er wordt in dat weekend gewerkt aan het Velperbroek. Het verkeersplein is gedurende dat weekend en dus ook tijdens de wedstrijd Vitesse vs Cambuur afgesloten.
Afsluiting tijdens weekend van 15 augustus

Rijkswaterstaat voert in het derde weekend van augustus asfalteringswerkzaamheden uit aan het verkeersplein Velperbroek nabij Arnhem. Tijdens dit weekend is het verkeersplein afgesloten voor verkeer. Gele borden geven omleidingsroutes aan. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd tot wel 30 minuten.

Tevens voert de gemeente Rheden in deze weekenden werkzaamheden uit aan de President Kennedylaan e.o.

Afsluitingsperiode

Het gehele verkeersplein Velperbroek inclusief alle op- en afritten wordt afgesloten voor verkeer:

van vrijdagavond 15 augustus 21.00 uur tot maandagochtend 18 augustus 05.00 uur.

Vanaf 19.00 uur is de President Kennedylaan afgesloten (op– en afrit Velp), op– en afrit Dieren (A348). De verbinding Pleyroute (N325) – A12 richting Duiven blijft gedurende beide weekenden geopend. In de periode tussen de weekenden geldt een snelheidsbeperking op het verkeersplein van 50 km per uur.

Rijkswaterstaat heeft voor dit weekend gekozen omdat het in de (bouwvak)vakantie valt. Er is dan minder verkeer waardoor de hinder zo veel mogelijk wordt beperkt. Doorgaand verkeer over de A12 ondervindt geen hinder van de werkzaamheden. Gedurende de werkzaamheden is het bedrijventerrein De Beemd bereikbaar voor verkeer vanaf de A348 vanuit de richting Dieren.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De werkzaamheden omvatten het onderhoud aan het gehele verkeersplein, inclusief enkele verbindingswegen van en naar het verkeersplein. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt en de lagen daaronder vervangen.

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.vanAnaarBeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002. Ook is de gratis VanAnaarBeter-App te downloaden (beschikbaar voor iPhone en Android) via www.vanAnaarBeter/app.nl .

Rijkswaterstaat

Hoofdsponsor: