24 november 2014 In de media

‘Constructief gesprek’ bij Vitesse

Peter Bosz beschikt over een aflopend contract, maar heeft drie weken geleden met Vitesse voor het eerst om de tafel gezeten om over een mogelijke nieuwe verbintenis te praten.
“Het was een constructief eerste gesprek om over de nieuwe situatie van de club te spreken”, zegt de 51-jarige hoofdtrainer tegen Voetbal International.

In september gaven beide partijen in het Algemeen Dagblad reeds aan met elkaar verder te willen, maar het is nog geen zekerheid dat Bosz ook volgend seizoen nog werkzaam is in GelreDome. “Het was niet zo dat we het gesprek ingingen met het idee: na afloop willen we een ja of een nee.” Er is volgens Bosz vooral over het ‘toekomstperspectief’ van Vitesse gesproken.

“Je wil op een gegeven moment vanuit de clubleiding weten hoe het ervoor staat, wat de ambities zijn en welke mogelijkheden een club heeft. De clubleiding heeft mij een heel helder beeld geschetst.” De ex-trainer van De Graafschap, AGOVV Apeldoorn en Heracles Almelo is aan zijn tweede seizoen bezig als coach van Vitesse. De Arnhemmers staan momenteel twaalfde.
 

Voetbalzone / Foto’s SV

Hoofdsponsor: