16 mei 2017 In de media

Documentaire: van Bronbeek tot GelreDome

De vierde en laatste documentaire van dit jaar gaat, uiteraard, over het 125-jarig bestaan van Vitesse. Gouden Vitessenaar en clubhistoricus Martin Esveld vertelt uitgebreid over de verschillende periodes bij Vitesse. De documentaire ‘Van Bronbeek tot GelreDome’ belicht de prachtige historie van de club en eindigt met de eerste prijs in de clubhistorie.
Oud spelers, zoals Piet van Kerkhof, Joop Wielheesen en Martin Laamers komen aan het woord. Ook komen prachtige beelden van Mister Vitesse Theo Bos voorbij en andere Vitesse-iconen zoals Marc van Hintum, Theo Janssen en Nicky Hofs komen aan het woord. 

In café Hekking wordt onder het genot van een biertje toegeleefd naar de bekerfinale en fantastische beelden vanuit Monnikenhuize passeren de revue. De bouw van GelreDome, Europese wedstrijden en tot slot de gewonnen bekerfinale. In de uur durende documentaire word je meegenomen in de geweldige historie van 125 jaar Vitesse.

Southfields maakt, in opdracht van Vitesse en FOX Sports, sinds een aantal seizoenen jaarlijks de Vitesse-documentaires.

Uitzendschema documentaire ‘van Bronbeek tot GelreDome’

Dinsdag 16 mei
22.00 uur |  FOX Sports 5

Woensdag 17 mei
23.30 uur |  FOX Sports 1

Donderdag 18 mei
23.00 uur | FOX Sports 5

Vrijdag 19 mei
23.30 uur | FOX Sports 1

Dinsdag 23 mei
19.00 uur | FOX Sports 5
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: