26 maart 2015 In de media

De Jukebox: Kevin Diks

Deel 10 alweer van de muziekrubriek op ELF Voetbal. De Jukebox van… Een speler stelt een top 5 samen van nummers waar hij erg graag naar luistert.

Deze keer de keuze van Kevin Diks, de 18-jarige rechtervleugelverdediger van Vitesse en tevens international van Jong Oranje onder 19.

"Ik ben een grote muziekliefhebber, maar ik ben niet de DJ in de kleedkamer. Dat is Zakaria Labyad. Maar hij staat altijd open voor muziek die door andere spelers wordt meegenomen, haha. Ik houd van hiphop, R&B en slowjam. Labyad kent veel nummers uit dat genre, maar ik kan hem regelmatig nog wel enkele tips geven."

"Ik luister mijn muziek meestal via een House of Marley-box. Daar sluit ik mijn headphone op aan. In de bus naar de uitwedstrijden heb ik ook altijd mijn hoofdtelefoon op. Meestal beluister ik een afspeellijst. Die begint met R&B, maar wordt wat harder als de wedstrijd dichterbij komt. Dan moet ik echt wakker worden. Volgt er hiphop, techno, dat werk, haha."

iTube
"Mijn muziek stream ik van Spotify. Of van de app iTube, maar die is inmiddels uit de Playstore verdwenen. Daar kan muziek rechtstreeks vanuit YouTube worden beluisterd. Alles is er natuurlijk op te vinden."

"Ik ben twee keer naar een concert geweest. Beide keren met mijn vriendin naar Beyoncé. Een keer in het Ziggodome en een keer in Ahoy. Haar optredens zijn echt tof, zeker een aanrader. Festivals heb ik nog nooit bezocht. Daar heb ik geen tijd voor. Misschien dat het in de toekomst nog gaat gebeuren."

1. Neighbors Know My Name – Tre Songz

"Een echt slowjam nummer. Hij gaat over seks. Hij blijft goed. Hoe vaak je hem ook luistert."
 

2. No Type – Rae Sremmurd

"Dit nummer kreeg ik getipt door Abdelhak Nouri van Ajax, tijdens onze vorige stage met Oranje onder 19 jaar. Een lekker nummer."
 

3. Often – The Weeknd

"Meer nummers van The Weeknd vind ik goed. Deze ligt lekker in het gehoor. Ook mooi gezongen."
 

4. Misschien Wel Hè? – CHO

"Een lekker Nederlanderstalig nummer. Je kun het ook meezingen. Ligt lekker in de mond. Ook vrienden van mij draaien hem vaak."
 

5. Thim Slick – Fabolous & Jeremih

"Lekker relaxt nummer. Zit ook een herkenbare schreeuw in. Mijn broer Randall houdt van hetzelfde genre. Hij kende het nummer en tipte me. Hij speelt bij Groen Wit'62 in Apeldoorn. Mijn andere broer kennen de meeste voetballiefhebbers ook wel. Jamarro speelt in de zaal bij Oranje en in het veld bij Eersteklasser WSV Apeldoorn."
 

ELF / Foto’s SV

Hoofdsponsor: