23 januari 2015 In de media

Dan Mori in beeld bij Waasland-Beveren

Dan Mori wordt in de Israëlische media in verband gebracht met het Belgische Waasland-Beveren.
Het contract van Dan Mori loopt de komende zomer af en hij zal dan de transfervrije status hebben. Het is onduidelijk of Vitesse met hem door wil en een verlening aan gaat bieden.

Volgens de Israëlische media kan Mori in België zijn carrière vervolgen.

Dan Mori begon zijn loopbaan bij Bnei Jehoeda Tel Aviv en tekende in augustus 2012, na een stage in Arnhem, een contract voor drie seizoenen bij Vitesse. Op 16 september 2012 maakte Mori zijn debuut voor Vitesse in de wedstrijd tegen FC Groningen; in de 34ste minuut verving hij Davy Pröpper.

Op 5 januari 2014 werd bekend dat Dan Mori niet met de spelersselectie mee mocht naar een trainingskamp in de Verenigde Arabische Emiraten. Vanwege zijn Israëlische paspoort mocht hij dat land namelijk niet in. De affaire kreeg veel aandacht in de media in het binnen- en buitenland.

Mori is zevenvoudig interlandspeler voor Israël. De meest recente wedstrijd voor het nationale team speelde hij in november 2012.
 


 
NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Een transfer is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
Sportswalla / SV / Foto’s SV

Hoofdsponsor: