Vitesse in de media
Collecte bij Vitesse vs PSV voor Stichting Gaandeweg 05/04/2019

Net als voorgaande jaren organiseert Vitesse ééns per jaar een collecte voor stichting Gaandeweg. Dit jaar is de collecte rondom het duel vs PSV, zondag 7 april. Doneren kan via een Tikkie, QR-code, pin en contant.

Een moeilijke tijd 
Jaarlijks wordt er in Nederland bij zo’n 500 kinderen kanker vastgesteld. Dat is vaak het begin van een intensief ziekteproces. Een moeilijke tijd met veel zorgen en verdriet. Niet alleen voor de jonge patiënt, ook voor de rest van het gezin. 

Vakantieweek 
Stichting Gaandeweg biedt deze gezinnen een vakantieweek aan. ‘Gaandeweg’ deze zware periode vol onzekerheid is het belangrijk om als gezin op adem te kunnen komen. Om weer wat tijd en aandacht voor elkaar te hebben en samen te genieten. Met de opbrengst van de collecte kunnen zeker tien gezinnen genieten van een vakantieweek.

Nieuwe energie 
Gezinnen die via Gaandeweg zijn weggeweest, geven aan hoe belangrijk en fijn het was om afstand te kunnen nemen van alle spanningen. Dat er weer nieuwe energie is om alle onderzoeken en behandelingen aan te kunnen. Daar doen we het voor! Kijk voor meer informatie op www.gaandeweg.nl.


Bron: Vitesse / foto's Vitesse en SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl