27 juli 2014 In de media

Chelsea onderweg naar Arnhem

Chelsea FC belegt deze week een trainingskamp in Nederland. De Engelse topclub heeft Papendal gekozen als haar trainingslocatie. Volgens het Twitter-account van de Londense club en diverse spelers zijn de staf en selectie onderweg naar Arnhem.
Na een verblijf in Oostenrijk bereidt de Premier League club zich op de velden van Vitesse voor op het nieuwe seizoen. Woensdag 30 juli staan Vitesse en Chelsea FC tegenover elkaar in GelreDome (aanvang 19.30 uur). Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop Vitesse – Chelsea.

Besloten trainingen
De trainingsweek kent op verzoek van Chelsea FC een besloten karakter. Dat betekent dat de trainingen van Chelsea FC niet toegankelijk zijn. Doordat de trainingsvelden voorzien zijn van extra afscherming, zijn de trainingen niet zichtbaar. De oefenwedstrijd die voor woensdag 30 juli op het programma staat (aanvang 19.30 uur) in GelreDome is uiteraard wel te bezoeken.

Verzoek SV aan Vitesse / Chelsea
De Supportersvereniging Vitesse heeft Vitesse verzocht om de gasten uit Londen te vragen om een openbare training op Papendal, welke vrij te bezoeken is voor Vitesse-supporters, mogelijk te maken. De SV is in afwachting van een antwoord. De reactie zal op vitesse.org bekend worden gemaakt.

Antwoord Vitesse
Chelsea heeft tijdens het overleg tussen de clubs in aanloop van het trainingskamp in Arnhem bedongen dat de trainingen niet openbaar zijn. Men wil geen uitzonderingen ten opzichte van andere oefentegenstanders noch eigen supporters. Algemeen directeur Joost de Wit heeft op de dag van aankomst van de Chelsea-delegatie persoonlijk opnieuw het verzoek met de Chelsea-leiding besproken en dit heeft niet geleid tot een herziening van het oorspronkelijke standpunt.
 


De staf en selectie van Chelsea zijn onderweg naar Arnhem

Rechtsonder o.a. Marco van Ginkel en Nathan Aké
Vitesse / Supportersvereniging Vitesse / Foto’s Chelsea FC

Hoofdsponsor: