28 augustus 2015 In de media

Cambuur op zoek naar eerherstel in GelreDome

Cambuur treedt zondagmiddag in De GelreDome aan tegen Vitesse.
De Leeuwarders hopen zich in Arnhem te revancheren voor de thuis tegen Heracles opgelopen zeperd. Vorig seizoen bezorgde Bartholomew Ogbeche Cambuur in de voorlaatste minuut een punt in het grootste theater van Nederland; destijds werd het 2-2.

Inzetbaarheid spelers

Bij Cambuur ontbreken Jack Byrne (bovenbeen), Vytas (hamstrings), Pereira (hamstrings) en Jerge Hoefdraad (afgescheurde achillespees). Als alles meezit kunnen Byrne, Vytas en Pereira er tegen PSV weer bij zijn.

Berisha had lichte klachten aan de lies maar kan mogelijk toch als invaller mee. Furdjel Narsingh ging deze week niet voluit op de trainingen. Het is dus ook dit weekend weer een verrassing waar hij zal starten; in de basis of vanaf de bank. De van knieklachten herstelde Houtkoop keert zeer waarschijnlijk terug in de basis.

Dammers mag gelijk starten

Wessel Dammers, zeer onlangs op huurbasis overgekomen van Feyenoord, start vrijwel zeker onmiddellijk in de basis. Dat betekent dat Van der Laan en Mac-Intosch op de beide backs komen te staan en Peersman completeert het hart van de defensie.

Vermoedelijke opstelling:

Nienhuis; Mac-Intosch, Dammers, Peersman, Van der Laan; Overgoor, Bakker, Van de Streek; Rosheuvel (Narsingh), Ogbeche, Houtkoop

Het duel in De Gelredome wordt geleid door scheidsrechter Alard Lindhout.
 

Dehuisaanhuis / Foto’s SV

Hoofdsponsor: