Vitesse in de media
Busvervoer naar TOTO KNVB bekerwedstrijd AZ vs Vitesse 10/01/2019

Vitesse speelt dinsdag 22 januari om 20.45 de kwartfinale van de TOTO KNVB beker tegen AZ in Alkmaar.

De Supportersvereniging Vitesse organiseert het vervoer van de supporters naar de uitwedstrijden. Ook voor deze wedstrijd is dit gewoon het geval, ondanks het tijdstip in combinatie met de afstand hebben we toch een minimaal aantal (vrijwillige) stewards bereid gevonden om mee te gaan met deze reis en onze supporters te begeleiden. Informatie over kaartverkoop voor deze wedstrijd vind je HIER.

Om te voorkomen dat we door gebrek aan beschikbare vrijwilligers geen bussen kunnen laten rijden tijdens uitwedstrijden van Vitesse zijn we altijd op zoek naar extra vrijwilligers. Lijkt het je wat om als steward mee te gaan naar de uitwedstrijden van Vitesse lees dan HIER meer informatie over de buscommissie.

Om je aan te melden stuur dan een mail naar supportersvereniging@vitesse.org met daarin een korte omschrijving van jezelf en motivatie. Natuurlijk zijn we niet alleen maar op zoek naar stewards, wil je iets anders doen voor je mede-supporters dan ben je ook altijd van harte welkom. Bekijk HIER de informatie van de verschillende commissies die we hebben, misschien zit er iets voor jou tussen!
 

Bron: Supportersvereniging Vitesse / foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl