23 april 2015 In de media

Bosz: ‘Djurdjevic verdient een kans in de spits’

Donderdagmiddag trainde de selectie voor de laatste keer voor de wedstrijd in speelronde 32. Het duel begint om 20.00 uur.
Vitesse wordt in de Hofstad gesteund door bijna 400 supporters.

In het duel met ADO Den Haag moet hoofdtrainer Peter Bosz het stellen zonder de geschorste Bertrand Traore. Ook Arnold Kruiswijk, Piet Velthuizen, Kelvin Leerdam en Renato Ibarra zijn er door blessures en/of ziekte niet bij. Bosz over de al enkele weken afwezige Velthuizen: "Piet is behoorlijk ziek geweest en daardoor afgezwakt. Woensdag heeft een voledige sessie mee kunnen trainen, maar dat is niet voldoende om nu al weer bij de selectie aan te kunnen sluiten."

Aderlating vrijdag is natuurlijk de afwezigheid van topscorer Bertrand Traore. "Hij is belangrijk voor ons met zijn spel en doelpunten, maar ik heb alle vertrouwen in Uros Djurdjevic. Uros verdient een kans en start vrijdagavond. Of Qazaishvili ook een optie was? Nee, die heeft zijn plek op het middenveld veroverd."

Het gat met de nummer drie, Feyenoord, is vier punten. "Vier is nog best veel. Het enige dat wij kunnen doen is elke wedstrijd proberen te winnen en dan kijken wat andere ploegen doen. Verder vooruitkijken of rekenen heeft weinig zin. Vrijdag moeten we dus van ADO Den Haag winnen en dat wordt zeker niet gemakkelijk."
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: