26 september 2015 In de media

Bosz: ‘De stoom komt nog steeds uit mijn oren’

Peter Bosz toonde zich na de remise van Vitesse bij sc Heerenveen een tevreden trainer.
Over het spel had hij niets te klagen, maar in de afronding moeten de Arnhemmers scherper worden. “Ik geloof dat resultaat met goed voetbal gaat komen.”

"We hebben een geweldige eerste helft gespeeld, waarin we misschien wel drie of vier keer hadden moeten scoren. We kregen goede kansen uit goed voetbal, dit is langzamerhand het Vitesse dat ik wil gaan zien", zei Bosz tegen de NOS.

"Ik geloof dat resultaat met goed voetbal gaat komen. Als je zulke kansen blijft creëren, zullen ze er echt wel een keer ingaan. Ik ben zeker tevreden. Natuurlijk niet met het resultaat. Wij hadden hier moeten winnen, dat heeft iedereen kunnen zien. Want zij bleven met het nodige geluk overeind en ze hebben weinig kunnen creëren."

Dominic Solanke kreeg vlak voor tijd een enorme kans om Vitesse aan drie punten te helpen. De spits schoot alleen voor keeper Erwin Mulder naast. "Die jongen moet eventjes het gevoel krijgen, dan gaat het goedkomen. Hij is deze week net achttien geworden, hij is een aardige speler", aldus Bosz.

Makkelie
De coach van Vitesse wacht waarschijnlijk een schorsing vanwege een aanvaring met arbiter Danny Makkelie in het bekerduel met Heracles Almelo (4-1 nederlaag). "De stoom komt nog steeds uit mijn oren, maar ik ga er niets over zeggen. Dat is niet verstandig. Soms wil wel eens verstandig zijn", aldus Bosz. Makkelie besloot de wedstrijd kort te staken omdat Bosz volgens hem weigerde naar de tribune te gaan.
 

Elf / Foto’s SV

Hoofdsponsor: