29 november 2014 In de media

Bosz niet ontevreden over Leerdam

Vitesse-trainer Peter Bosz passeert Kelvin Leerdam voor het duel met Go Ahead Eagles, maar de coach is niet ontevreden over de middenvelder.
Ruimte
Bosz geeft de voorkeur aan Valeri 'Vako' Qazaishvili. 'Wij verwachten dat Go Ahead zich zal terugtrekken op eigen helft. De ruimte waar Kelvin heel goed is,  achter de verdediging, zal er niet zijn. We denken juist in de kleine ruimte daar met 'Vako' goed uit de voeten te kunnen', aldus Bosz.

De keuze voor Qazaishvili betekent niet dat Bosz ontevreden is over Leerdam. 'Nee, want het ene hoeft het ander niet uit te sluiten.'

Scoren
Leerdam, die vorig seizoen als rechtsback opzien baarde door veelvuldig te scoren, beleeft een teleurstellend seizoen. Opvallend genoeg heeft hij nu als middenvelder juist problemen het net te vinden.

McEachran
De oefenmeester heeft een vrijwel complete selectie. Dat heeft tot gevolg dat zijn zoon Gino Bosz, Dan Mori, middenvelder Marvelous Nakamba en spits Uros Djurdjevic niet bij de wedstrijdselectie zitten en dus op de tribune plaats moeten nemen. Chelsea-huurling Josh McEachran zit wel op de bank.
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: