28 februari 2015 In de media

Bosz geniet van Vitesse en is niet bezig met Feyenoord

Na een zeer zwakke eerste seizoenshelft, is het voor Peter Bosz de afgelopen weken genieten als trainer van Vitesse. Hij vond de 2-1 zege op PEC Zwolle volledig verdiend.
Het was alweer de zesde zege op rij voor Vitesse, dat daardoor van de middenmoot is opgeklommen naar plek vijf. Zelfs de derde stek, die rechtgeeft op directe plaatsing voor Europees voetbal, is weer in beeld. Bosz wil dat echter niet als doel stellen. 'Voor ons werkt het het beste om ons gewoon op de volgende wedstrijd te richten', relativeerde hij.

'Deze overwinning op PEC doet me goed. PEC is een prima voetballende ploeg die ons onder druk wilde zetten, maar wij waren de bovenliggende partij', vervolgde Bosz tegen FOX Sports. De coach leverde wel nog kritiek op zijn defensie, die stond te slapen bij de vroege 0-1 van PEC. 'Het kan niet zo zijn dat iemand als Mustafa Saymak daar de bal inkopt. Hij is bepaald geen 1.95 meter. We hadden veel beter moeten verdedigen.'

Doordat Bosz nog geen duidelijkheid gaf over zijn eigen toekomst en de trainerspost bij Feyenoord vrijkomt, wordt de ex-speler van de Rotterdammers gelinkt aan een terugkeer bij de club waar hij ook al technisch directeur was. Bosz wilde echter niet ingaan op die verhalen. 'Ik ben met Vitesse in gesprek. Ik heb het hier goed naar mijn zin', sloot hij af.
 

VI / Foto’s SV

Hoofdsponsor: