22 maart 2015 In de media

Bosz geniet van eindsprint Vitesse

Peter Bosz is als trainer van Vitesse een blij man. Zijn team boekte tegen Go Ahead Eagles zaterdagavond de achtste overwinning in negen competitieduels.
Voor de ex-manager van onder meer Heracles Almelo, komen de resultaten van de afgelopen weken niet uit de lucht vallen. “We spelen het hele seizoen al goed. Het belangrijkste is dat we nu dit soort wedstrijden winnen”, zegt Bosz tegenover de NOS.

De coach kon zich de vorige confrontatie met de Deventenaren nog goed voor de geest halen. “In Arnhem waren we tegen Go Ahead ook de bovenliggende partij en stonden we met 2-0 voor, maar door een domme tegengoal werd het toen toch nog 2-2. Vandaag hadden we de volledige controle en maakte ik me daarover geen zorgen."

Eindsprint

Bosz heeft nog geen idee waar zijn ploeg dit seizoen gaat eindigen, maar de eindsprint doet de voetbaltrainer goed. "Waar dit toe leidt, dat weet ik niet. Wij proberen gewoon ieder duel goed voetbal te spelen en te winnen.”
De achterstand op de nummer drie Feyenoord bedraagt nog maar vier punten, maar de Rotterdammers hebben nog wel een wedstrijd tegoed. AZ heeft evenveel wedstrijden gespeeld en staat nog maar drie punten voor op de Arnhemmers.
 

Goal.com / Foto’s SV

Hoofdsponsor: