26 januari 2015 In de media

Beter zicht voor Vitesse-supporters tijdens bekerwedstrijd

Woensdagavond 28 januari om 20.45 uur speelt Vitesse in de Euroborg tegen FC Groningen de kwartfinale van het KNVB beker toernooi.
Er gaan een kleine 400 supporters mee om Vitesse naar de halve finale te schreeuwen.

De supportersvereniging Vitesse (SV) woont zoveel mogelijk vooroverleggen van alle uitwedstrijden van Vitesse bij via het verantwoordelijk bestuurslid busreizen van de SV, Paul Koster.

De belangen en wensen van supporters worden hierin besproken en krijgen zo een gezicht en stem in dit overleg. In het vooroverleg voor de kwartfinale tegen FC Groningen heeft de SV er sterk op aangedrongen de zicht-verhinderende netten voor het uitvak achterwege te laten.

Maandag 26 januari 2015 liet FC Groningen weten dit verzoek te honoreren, waarvoor hulde.

In de Euroborg krijgen de Vitesse-supporters het rechter deel van het uitvak tot hun beschikking. Zoals vermeld zullen hier geen netten hangen, zodat de wedstrijd zo optimaal mogelijk gezien kan worden. Zo zou het altijd moeten zijn.

De doorloop naar toiletten en catering, in het linkerdeel van het uitvak in de Euroborg, is geopend.

Schreeuw Vitesse naar de halve finale

Meereizende Vitesse-supporters: moedig onze geel-zwarte jongens aan en schreeuw, juich, vlag en misschien trommel  het elftal een ronde verder. Gooi niets over het lexaan, want dan hoeven we de komende uitwedstrijden in Groningen niet meer te rekenen op medewerking en een wedstrijd zonder netten.

Selectie heeft iets recht te zetten

Vitesse-spelers; Na Heerenveen hebben jullie iets recht te zetten. Laat je inspireren en benut deze kans op ‘de kortste weg naar Europees voetbal’. De kleine 400 meereizende Vitesse-supporters laten zich zien en horen, nu jullie.
 


Het uitvak met gespannen net, vorig seizoen. Dat gaat het zicht woensdag a.s. niet beperken.
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: