5 oktober 2018 In de media

Bero: ‘De supporters blij maken met een overwinning’

Vitesse ontvangt zondagmiddag Heracles Almelo. Vitesse TV blikt samen met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en middenvelder Matus Bero vooruit op het treffen in GelreDome.
Slutskiy hoopt dat na een gelijkspel tegen ADO Den Haag (1-1) en een nederlaag bij Feyenoord (2-1) de drie punten nu voor zijn ploeg zijn. “We hebben te maken met blessures en schorsingen, maar we zijn klaar om te vechten”, steekt Slutskiy van wal. “De personele problemen maken het er niet gemakkelijker op, maar we gaan ons uiterste best doen om de fans blij te maken met een overwinning”, stelt Bero.

Sterk team
Heracles Almelo is het seizoen voortvarend gestart en staat na zeven duels met zestien punten op plek vier. Bero wil echter niet te veel naar de tegenstander kijken. “Het wordt niet makkelijk voor ons. Ze hebben een sterk team, maar dat hebben wij ook. We kennen onze kwaliteiten.”

Karakter tonen
Slutskiy denkt er op zijn beurt hetzelfde over. “Heracles Almelo heeft al veel wedstrijden gewonnen, het wordt een interessante pot. Voor mij is het met name van belang op welke manier we spelen. Wanneer we karakter tonen en vechten als een team, behalen we zeker een resultaat”, aldus de Russische oefenmeester.

Darfalou
Oussama Darfalou is in de spits de vervanger Tim Matavz, die langdurig buitenspel staat door een kuitbeenbreuk. Martin Ødegaard staat eveneens aan de aftrap tegen Heracles Almelo. De Noor speelt met een speciale bandage om zijn hand, vanwege een kleine breuk. De Russische oefenmeester hoopt dat hij Bryan Linssen op de linkervleugel kan gebruiken. Linssen heeft de afgelopen dagen de fitheidstesten doorstaan en wanneer de reactie op de belasting ook goed is, speelt hij.

Tickets
Tickets voor de wedstrijd vs Heracles Almelo (aanvang 14.30 uur) zijn te koop via Vitesse.nl/tickets.

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: