20 mei 2011 In de media

Alexander Büttner tekent twee jaar bij

Vitesse en Alexander Büttner zijn een contractverlenging voor twee jaar overeen gekomen. Büttners contract bij Vitesse liep af.

De 22-jarige linksback tekent een nieuw en verbeterd contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog twee jaar. Dit werd tijdens het Slotfeest van de Supportersvereniging Vitesse bekend gemaakt.

Tot verrassing en groot enthousiastme van de aanwezige Vitesse-supporters vertelde Alexander Büttner het exclusieve nieuws zelf tijdens de presentatie op het podium.


Büttner maakt al sinds 2007 deel uit van de selectie. Daarvoor speelde hij twee jaar in de Voetbal Academie. Zijn eerste doelpunt maakte hij in het seizoen 2008|2009, in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Volendam. De speler zelf geeft aan zeer tevreden te zijn met een langer verblijf bij de geel-zwarten.

"Voornamelijk het goede gevoel dat ik heb de club en de ambities heeft ervoor gezorgd dat ik langer hier wil blijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij vanaf het nieuwe seizoen tot betere prestaties komen en onze supporters meer gaan bieden. De club biedt mij deze kans en ik wil mijzelf graag verder ontwikkelen bij Vitesse."

Naast Vitesse stond de linkerverdediger in de concrete belangstelling van diverse clubs. "De mogelijkheid lag er om zowel in het binnen- als buitenland aan de slag te gaan. Bij een club in het buitenland lag al een contract klaar en daar kon ik veel geld verdienen. Vitesse heeft mij echter ook een goede aanbieding gedaan waar veel vertrouwen uit spreekt. Maar het belangrijkste is het goede gevoel dat ik hier bij de club heb."

 

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: