17 november 2017 In de media

Alexander Büttner is basisplaats bij Vitesse kwijt

Voor het eerst dit seizoen passeert trainer Henk Fraser zijn vaste linksback Alexander Büttner. In de uitwedstrijd zondag tegen FC Groningen geeft Fraser de voorkeur aan Lassana Faye op de linksachterplaats. Verder voert de oefenmeester geen wijzigingen door bij Vitesse, zo valt af te leiden uit de training van vrijdag.
Büttner is volgende week donderdag in de Europa League-wedstrijd in Rome tegen Lazio geschorst na zijn rode kaart tegen Zulte Waregem. Het is één van de redenen waarom Fraser kiest voor het talent Lassana Faye.

Luc Castaignos is na een hersenschudding weer terug bij de groep. Hij trainde de hele week mee, maar zal zondag op de bank beginnen.

Onder druk
Vitesses opponent FC Groningen staat onder druk. De ploeg won al weken niet. In het stadion van Groningen spelen namens de Arnhemmers Tim Matavz en Bryan Linssen tegen hun oude club. Matavz kwam vier jaar uit voor FC Groningen, Linssen twee.

Vitesse is samen met Excelsior de best presterende ploeg dit seizoen in uitwedstrijden. De ploeg van Fraser verloor dit seizoen nog niet buiten Arnhem.

Opstelling
Opstelling Vitesse: Pasveer; Dabo, Kashia, Miazga, Faye; Bruns, Serero, Foor; Rashica, Matavz, Linssen.

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: