19 september 2014 In de media

Airborne-duel Vitesse vs sc Heerenveen: ben jij er ook bij?

Zaterdag 20 september staat de traditionele Airborne-wedstrijd op het programma. In GelreDome is sc Heerenveen om de tegenstander. Het duel begint om 20.45 uur. Vitesse speelt in een speciale editie van het uit-tenue. Voor de wedstrijd geldt een vrije verkoop. Ben jij er ook bij?
Airborne
Vitesse en de Supportersvereniging Vitesse zijn ook dit jaar weer zeer actief geweest om er een mooie avond van te maken. Zo zijn er gelukkig weer veteranen aanwezig in GelreDome. Voor de aftrap zijn speciaal getrainde abseilers te zien vanaf de Noord- en Theo Bos-tribune, in de rust lopen doedelzakspelers over het veld en de ploeg van hoofdtrainer Peter Bosz speelt in haar prachtige uit-tenue. Deze zijn eenmalig voorzien van een speciale badge en gouden bedrukking. Vanaf maandag, 12.00 uur gaan deze gedragen shirts in de veiling op Vitesse.nl.

Vrijheid
Vitesse zet zich in om de vrijheid die wij in Nederland genieten te eren. In het jaar van de 70e Airborne herdenking is er daarom dit seizoen een speciaal Airborne uit-shirt. Vitesse speelt zoveel mogelijk uitwedstrijden in dit unieke shirt. Lest we forget. Oftewel, laten we de gebeurtenissen uit 1944 en het mogen leven in vrijheid nooit vergeten.

Vrije verkoop
Voor Vitesse vs sc Heerenveen geldt een vrije kaartverkoop. Iedereen kan kaarten kopen voor het Airborne-duel. Kaarten zijn vrijdag en zaterdag nog verkrijgbaar in MijnVitesse, bij Ticketbox en via Vitesse.nl/online. De kassa’s bij GelreDome gaan zaterdag, op de wedstrijddag, om 18.45 uur open. Ook dan kan iedereen kaarten kopen.
 

Vitesse

Hoofdsponsor: