Vitesse in de media
Aanklager betaald voetbal schorst Slutskiy 10/04/2019

De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft Leonid Slutskiy voor één wedstrijd geschorst. Het schikkingsvoorstel, twee wedstrijden waarvan één voorwaardelijk, is geaccepteerd.

Slutskiy stak zijn mening na afloop van Vitesse vs PSV (3-3) niet onder stoelen of banken. De uitspraken in de richting van scheidsrechter Serdar Gözübüyük waren voor de aanklager betaald voetbal van de KNVB reden om de hoofdtrainer een schorsing van één wedstrijd op te leggen. Daarom mist Slutskiy de uitwedstrijd vs FC Utrecht. Assistent-trainer Oleg Yarovinskiy neemt op de wedstrijddag de rol als hoofdtrainer tijdelijk waar.

Slutskiy over de situatie: “Er is de afgelopen dagen genoeg gezegd over de situatie. Het belangrijkste vind ik dat het team zo goed mogelijk wordt klaargestoomd voor de slotfase van de competitie. Daar gaan wij ons nu op richten.”
 

KNVB:
De straf houdt in dat Slutskiy de eerstvolgende wedstrijd van Vitesse, op zondag 14 april (16.45 uur) uit tegen FC Utrecht, alleen vanaf de tribune mag volgen. Hij mag zich dan niet in de kleedkamer en/of technische zone bevinden en mag voor en tijdens de wedstrijd geen contact hebben met zijn team.


Bron: Vitesse / foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl