21 november 2018 In de media

Ødegaard promoveert in Nations League

Verschillende spelers van Vitesse kwamen afgelopen week in actie met hun nationale ploeg. Zo bewerkstelligde Martin Ødegaard Nations League-promotie met Noorwegen. Bero degradeerde met Slowakije.
Het volledige overzicht is hieronder te bekijken.

Bero
Matúš Bero nam het met Slowakije op vs Oekraïne en Tsjechië. In Trnava, toen er met 4-1 werd gewonnen van de Oekraïners, kwam Bero na 30 minuten in het veld. Op bezoek in Tsjechië speelde Bero de gehele wedstrijd, maar werd er wel met 1-0 verloren. Hierdoor degradeert Slowakije uit groep 1 in de B-divisie van de Nations League.

Ødegaard
Martin Ødegaard bewandelde met Noorwegen de omgekeerde route. In groep 3 van de C-divisie wist Noorwegen promotie af te dwingen door een 2-0 zege op Cyprus. Ødegaard kwam na rust in het veld. Enkele dagen daarvoor speelde hij het laatste half uur mee vs Slovenië (1-1).

Serero
Thulani Serero trad met Zuid-Afrika in de kwalificatie voor de Afrika Cup aan vs Nigeria. De spelverdeler van Vitesse speelde een uur mee in het duel dat in 1-1 eindigde. Dinsdagavond speelt Zuid-Afrika een vriendschappelijk duel met Paraguay (aanvang 18.00 uur).

Clarke-Salter
Jake Clarke-Salter en Jong Engeland wonnen met 1-2 van Jong Italië. Smet op de avond was dat Clarke-Salter al na vier minuten geblesseerd het veld moest verlaten. Hierdoor ontbreekt hij dinsdagavond vs de beloften van Denemarken (aanvang 18.00 uur).

Doekhi
Danilho Doekhi maakte afgelopen donderdag zijn debuut namens Oranje O20. In het duel met Zwitserland O20 speelde de mandekker van Vitesse de gehele wedstrijd. Dinsdagavond neemt Doekhi het op vs Italië O20 (aanvang 18.00 uur).

Kesting
Vitesse O19-doelman Joey Kesting debuteerde afgelopen maandag in het shirt van Oranje O18. Nadat hij vs Engeland O18 (2-2) en België O18 (2-2) nog op de bank zat, stond Kesting in de laatste wedstrijd van het Spaanse vierlandentoernooi, vs Ierland O18 (1-0 nederlaag), in de basis.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: