28 januari 2015 In de media

‘Ik snap dat fans onderhandelingen met Bosz moeilijk kunnen accepteren’

De supporters van Vitesse zijn ontevreden over de prestaties van hun favoriete ploeg, die momenteel op een teleurstellende twaalfde plaats staat in de Eredivisie. De clubleiding onderhandelt ondertussen wel met Peter Bosz over een verlenging van zijn contract, en daar zijn niet alle fans het mee eens.
De officiële supportersvereniging van de Arnhemse club bracht maandag een statement naar buiten waarin zowel de coach als de spelers het nodige verweten wordt. Verdediger Guram Kashia heeft begrip voor de onvrede bij de aanhang, maar snapt ook waarom de beleidsbepalers van Vitesse de samenwerking met Bosz zouden willen continueren.

“De club heeft een strategie om aanvallend en attractief voetbal te spelen. Daar is deze trainer heel goed voor”, legt de Georgiër uit in De Telegraaf. Daarom is het volgens Kashia logisch dat er onderhandeld wordt over een nieuwe verbintenis. “Maar ik snap ook dat de fans op grond van de huidige resultaten het moeilijk vinden om te accepteren, al denk ik niet dat het aan de trainer ligt.”
 

Voetbalzone / Foto’s SV

Hoofdsponsor: