23 januari 2015 In de media

‘Je verwacht Vitesse met deze selectie in de top drie’

Vitesse maakte het koploper PSV vorige week erg lastig, maar ging uiteindelijk toch weer onderuit en leed zo alweer de zesde nederlaag van het seizoen, terwijl er ook al vijf keer gelijk werd gespeeld.
De ploeg van Peter Bosz staat na achttien wedstrijden twaalfde en dat is behoorlijk teleurstellend. Dwight Lodeweges had ook wel wat meer verwacht van de Arnhemmers.

SC Heerenveen speelt zaterdagavond thuis tegen Vitesse, dat volgens Lodeweges te laag op de ranglijst staat. "In voetbal is het zo dat je krijgt wat je verdient en dat je na 34 wedstrijden op de plek staat waar je hoort", zegt de oefenmeester op de website van zijn club.

"In het geval van Vitesse is het wel zo dat je gezien de aanwezige kwaliteit Vitesse misschien wel in de top drie verwacht. Qua resultaat valt het tegen, maar ik denk dat ze in Arnhem de eerste zijn om dat te beamen."

Heerenveen staat zelf achtste in de Eredivisie treedt zaterdag met vrijwel een complete selectie aan. Lodeweges kan tegen Vitesse alleen niet beschikken over Marten de Roon: de aanvoerder van Heerenveen is geschorst. Voor de rest is iedereen fit.
 

Voetbalzone / Foto’s SV

Hoofdsponsor: