Vitesse in de media
Vitesse wint spectaculair duel van Feyenoord 11/02/2018

Vitesse heeft vanmiddag in een spectaculair thuisduel van Feyenoord gewonnen. In de eigen Gelredome werd het 3-1 voor de thuisploeg. Opvallend waren de 2 rode kaarten voor Feyenoord.

In een duel waarvan de eerst helft gelijk op ging kwam de uitploeg als eerst op voorsprong. Na een mooi opgezette aanval van Feyenoord wist Vilhena het net te vinden in de 21ste minuut. Vitesse werd in de fase hierna echter steeds sterker en had al het recht op de gelijkmaker. Deze kwam er ook vlak voor rust, in de 43ste minuut wist Kashia het net te vinden na een knappe voorzet van Mason Mount. Kashia zette het hoofd tegen de bal en Jones kon geen redding meer brengen: 1-1.
 
Vitesse zette het sterke spel door in de tweede helft en had meer kansen dan Feyenoord. In de 65ste minuut zette Basacikoglu een onbesuisde tackle in op Serero. De tweebenige tackle leverde de Feyenoord-speler een rode kaart op. Vitesse maakte gelijk gebruik van de situatie en scoorde via Bryan Linssen. Hierna volgde een fase waarin Vitesse bleef dreigen en grote kansen bleef krijgen. In de 81ste minuut kreeg ook de ingevallen Malacia de rode kaart. Hij zette een tackle in op de doorgebroken Roy Beerens. Ook na deze rode kaart wist Vitesse gelijk toe te slaan, weer tekende Linssen voor de treffer en zo bracht hij de stand in de 86ste minuut op 3-1.


Bron: SV Vitesse/H.Haagsma/Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl