Vitesse in de media
Beloften oefenen tegen Jong Utrecht 09/09/2013

De Vitesse-talenten van trainer André Paus (foto) spelen dinsdagmiddag een oefenduel tegen Jong Utrecht. De aftrap van deze wedstrijd is om 13.30 uur op de Vitesse-trainingsaccommodatie op het Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem.

Het oefenduel van dinsdag tegen Jong Vitesse wordt gespeeld omdat voor beide teams geen duel staat gepland in de beloftencompetitie. 

Jong Vitesse komt, in tegenstelling tot Jong FC Utrecht, uit in Beloftencompetitie Poule A. De KNVB heeft de opzet van de beloftencompetitie dit seizoen gewijzigd ten opzichte van de voorgaande jaargang. In twee poules wordt gestreden om een finaleplaats. De winnaar van Poule A neemt het na 22 speelrondes in een uit- en thuiswedstrijd op tegen de winnaar van Poule B, waarin Jong FC Utrecht actief zal zijn. Wie in dit tweeluik het beste uit de bus komt, mag zich beloftenkampioen van Nederland noemen. Bij het samenstellen van de twee poules heeft de KNVB voetbaltechnische argumenten laten prevaleren. Aanvullend is rekening gehouden met de reisafstanden. 

Volgende week maandag (16 september) hervat Jong Vitesse de Beloftencompetitie Poule A met een thuiswedstrijd tegen Jong ADO Den Haag. Het duel wordt gespeeld op Sportpark Papendal in Arnhem en begint om 18:30 uur. De toegang is gratis.
Bron: Supportersvereniging Vitesse / FCU / Foto's SV Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl