22 november 2014 In de media

Room na verlies: ongelooflijk

Vitesse-keeper Eloy Room had tegen AZ veel minder te doen dan zijn collega Esteban, maar moest wel de winnende treffer incasseren.
'Als je de kansen gaat bekijken is het ogelooflijk dat wij met 1-0 verloren hebben', sprak Room, die na rust bijna niksmeer te doen had. 'Niet veel nee, het was meer meevoetballen. Dat zegt dat we gewoon goed stonden in de tweede helft.

Room zag dat er bij de tegengoal slecht verdedigd werd. Zo kon AZ de bal makkelijk voor geven en dat niet alleen. 'Het is natuurlijk niet mogelijk dat in iemand vrij in de zestien kan inkoppen. In de zestien mag gewoon niet een speler vrij staan en zo inkoppen. Er moet altijd wel iemand in de buurt zijn. Het is gewoon jammer dat je zo'n wedstrijd met 1-0 verliest.'