2 september 2014 In de media

Jubileum Menzis Vitesse G-trofee

Woensdag 3 september staat de jaarlijkse Menzis Vitesse G-trofee op het programma. De traditionele sportdag voor teams met deelnemers uit woonvoorzieningen en gezinsvervangende tehuizen vindt dit jaar voor de vijftiende keer plaats!
Zoals elk jaar is ook nu de gehele A-selectie aanwezig. 

Voetbal brengt mensen in beweging en brengt mensen bij elkaar. Voetbal draait om teamgeest en plezier, bij winst en verlies. Een prachtig voorbeeld daarvan is de Menzis Vitesse G-Trofee. Dit jaar al voor de vijftiende keer. Inmiddels is het een echte Menzis-Vitesse traditie.

Roger van Boxtel, voorzitter Raad van Bestuur van Menzis over de G-trofee: “Ik ben trots dat Vitesse en Menzis al jarenlang samen dit prachtige toernooi organiseren, één van onze gezamenlijke sportieve en maatschappelijke projecten. Extra aandacht hebben we in die samenwerking voor de jeugd. Met name voor diegenen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is.  Want bewegen en sporten is leuk voor iedereen én een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Samen met Vitesse werken we zo aan het versterken van de leefkracht van mensen. Ik wens alle deelnemers van de Menzis Vitesse G-Trofee een gezellige, sportieve en mooie dag toe.”

Algemeen directeur van Vitesse, Joost de Wit: “Vorig jaar maakte ik de Menzis Vitesse G-trofee voor het eerst mee bij Vitesse. Het enthousiasme, spelplezier en fanatisme spatte er vanaf. Het is één van de jaarlijkse hoogtepunten op sociaal-maatschappelijk gebied. Samen met Vitesse Betrokken en maatschappelijk partner Menzis beleven ongeveer 150 sporters een onvergetelijke dag bij Vitesse.”

Menzis en Vitesse werken al jaren op sociaal en maatschappelijk vlak samen. De Menzis Vitesse G-trofee is daar mooi voorbeeld van. De G-trofee is onderdeel van de maatschappelijke selectie van Vitesse en Menzis. 

Lees meer over Menis en Vitesse op www.menzis.nl . Bekijk hieronder een sfeerimpressie van vorig seizoen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: