25 juli 2014 In de media

Informatie trainingskamp Chelsea FC

Chelsea FC belegt volgende week een trainingskamp in Nederland. De Engelse topclub heeft Papendal gekozen als haar trainingslocatie.
Na een verblijf in Oostenrijk bereidt de Premier League club zich op de velden van Vitesse voor op het nieuwe seizoen. Woensdag 30 juli staan Vitesse en Chelsea FC tegenover elkaar in GelreDome (aanvang 19.30 uur).

De trainingsweek kent op verzoek van Chelsea FC een besloten karakter. Dat betekent dat de trainingen van Chelsea FC niet toegankelijk zijn. Doordat de trainingsvelden voorzien zijn van extra afscherming, zijn de trainingen niet zichtbaar. De oefenwedstrijd die voor woensdag 30 juli op het programma staat (aanvang 19.30 uur) in GelreDome is uiteraard wel te bezoeken. Seizoenkaarthouders die voor maandag 21 juli een seizoenkaart verlengd of aangevraagd hebben, hebben gratis toegang tot dit duel. Zij krijgen een toegangskaart per post opgestuurd.

Overige kaartverkoopinformatie
Theo Bos-tribune: 20,- euro volwassenen | 12,- euro jeugd t/m 16 jaar
Noord-tribune: 20,- euro volwassenen | 12,- euro jeugd t/m 16 jaar
Oost-tribune: 25,- euro volwassenen | 15,- euro jeugd t/m 16 jaar
West-tribune: 30,- euro volwassenen | 18,- euro jeugd t/m 16 jaar

Kaarten zijn verkrijgbaar in MijnVitesse (Jansbinnensingel 19, Centrum Arnhem), via Vitesse.nl/online en bij TicketBox/Primera.

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 17.30 uur geopend. Voor deze wedstrijd geldt een vrije kaartverkoop. Dat betekent dat iedereen kaarten kan kopen voor deze wedstrijd.

Vitesse speelt na de wedstrijd tegen Chelsea FC nog één oefenwedstrijd (zondag 3 augustus vs Bolton Wanderers in Engeland). Op zondag 10 augustus begint voor Vitesse Eredivisie-seizoen 2014|2015 met een uitwedstrijd tegen Ajax.
 

Vitesse

Hoofdsponsor: