Nieuws Supportersvereniging
Vrijwilligers gezocht! 11/12/2015

De Supportersvereniging Vitesse zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten voor hun mooie club en haar supporters. Lees verder en ontdek wat er voor jou bij zit!

Het geeft een kick om je mede-supporters van dienst te zijn en ze een prettig Vitesse-moment te bezorgen.
 
Wij spannen ons als Supportersvereniging Vitesse in zodat elke Vitesse-supporter, oud en jong, zich thuis voelt in het supportershome, het naar zijn of haar zin heeft tijdens een Vitesse-activiteit, zorgeloos meekan naar een uitwedstrijd via de SV bus-commissie en dagelijks het nieuws op vitesse.org en de jeugdsite kan lezen. Onze SV-vrijwilligers helpen mee de sfeer in stadion GelreDome te verhogen, kom je op wedstrijddagen in de Vitesse-shops tegen, begeleiden de rollerside en organiseren jaarlijks de bijzondere Airborne-wedstrijd in GelreDome.
 
Zoek je een leuke vrijwilligerskring om samen mee op te trekken om leuke dingen voor de Vitesse-supporters te doen, neem dat contact op via supportersvereniging@vitesse.org . In onderling overleg vinden wij samen de plek die bij je interesses past.
 
Concrete vacatures die wij op dit moment hebben:
 
- Barvrijwilligers Supportershome Monnikenhuize. Ervaring is niet nodig, alles is te leren;
- Serviceteam ingang Supportershome Monnikenhuize. Je helpt supporters op weg, bent het visitekaartje van het home en ziet erop toe dat alles vlekkeloos verloopt;
- Medewerker Activiteitencommissie. Je bedenkt en organiseert activiteiten voor Vitesse-supporters;
- Redactieleden vitesse.org. Je bent handig in het schrijven van artikelen of volgt een studie op dit gebied en vindt het leuk om korte artikelen voor de supporterssite vitesse.org te schrijven.
- Grafische toppers. Je bent handig met grafische programma's of hebt ervaring met fotobewerking t.b.v. onze supporterswebsite.

Maar er is meer!

Staat jouw hobby of interesse er niet bij maar je wil wel iets voor de mede Vitesse-supporters betekenen? Mail dan supportersvereniging@vitesse.org en wij vinden in overleg vast ook een prima plek voor jou. Wordt onderdeel van de enthousiaste vrijwilligersgroep van 120 Vitessenaren die zich inspannen om Vitesse een nog mooiere en warmere club te maken!
 
De activiteiten van de Supportersvereniging Vitesse omvatten:
 
- Activiteitencommissie: activiteiten organiseren voor mede Vitesse-supporters
- Sfeerteam: sfeer in GelreDome maken (doeken, fakkels, thema's enz.)
- Zwart op Geel redactie: 6x per jaar een full colour supportersblad samenstellen
- Rollerside: belangenbehartiging van de rolstoelgebruikers en mindervalide supporters
- Bus-commissie uitreizen: in eigen beheer alle uitreizen van Vitesse organiseren (competitie en internationaal)
- Merchandise-commissie: je bedienen in de Vitesse-shops
- Internetcommissie: Vitesse.org, de Vitesse-jeugdsite, Vitesse-statistiekensite, het Vitesse-forum en de social Vitesse-media Twitter, Facebook, Instagram
- Supportershome Monnikenhuize: 2 uur voor en tot 2 uur na een thuiswedstrijd geopend voor jong en oud, lid of geen lid van de SV: iedereen is welkom!
- Airborne-projectgroep: organiseren van de Vitesse Airborne-wedstrijd, de inhuldiging van de veteranen en het ontmoeting moment met veteranen en backpipers in het supportershome
- Projectgroep inrichting supportershome: het gloednieuwe supportershome nog meer de thuiskamer van de Vitesse-supporters helpen maken.
 
De Supportersvereniging Vitesse en haar activiteiten ondersteunen?
 
Wordt Lid
voor slechts 15 euro per jaar (>65jr. en <17jr. 12 euro) ben je lid van de Supportersvereniging Vitesse. Ondersteun al onze activiteiten en help de vereniging (3000 leden) een sterke vereniging te blijven in het opkomen van de belangen voor de Vitesse-supporter als gesprekspartner van de club Vitesse.
 
Wordt sponsor
Ondersteunen onze activiteiten via het sponsoren van een bedrag. We gaan graag in overleg om een passend pakket samen te stellen.
 
Meer weten? Mail supportersvereniging@vitesse.org
 

Bron: Vitesse / Foto's SV Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl