3 december 2017 In de media

OGC Nice tankt vertrouwen

In aanloop naar het duel met Vitesse in de Europe League heeft OGC Nice gewonnen tegen Metz (3-1).
Dat het vertrouwen momenteel broos is bij Nice, bleek in de eerste helft wel. Alassane Pléa tekende na 26 minuten voetballen weliswaar voor de openingstreffer na een goede actie over de rechterflank van Arnaud Souquet, maar de thuisploeg moest vrijwel onmiddellijk daarna alweer de gelijkmaker incasseren. Nolan Roux liet het net na een voorzet van Renaud Cohadet trillen met een verwoestende kopstoot.

Nice, nog altijd zonder de geblesseerde Wesley Sneijder, zocht de kleedkamer halverwege zo teleurgesteld op, maar had na de onderbreking slechts elf minuten nodig om orde op zaken te stellen. Mario Balotelli mocht op een meter of 25 van het doel aanleggen voor een vrije trap en had vervolgens het geluk dat zijn poging doelman Eiji Kawashima via de muur te machtig was. Allan Saint-Maximin bepaalde daarna de eindstand met een tegendraads schot.