22 februari 2017 In de media

Zwart op Geel nr.4 vanaf vrijdag op de mat

Zwart op Geel nummer 4 zal vanaf vrijdag 24 februari weer bij onze leden bezorgd worden. In dit nummer onder andere:
Henk Fraser terug en kijkt hij vooruit. Vertelt hij met wie hij praat over voetbal en waarom. Hoe hij aankijkt tegen de kritische Vitesse-supporter en wat hij doet om te ontspannen.

 

In het spelersinterview komt Navarone Foor aan het woord. Navarone Foor vindt dat hij tot op heden te weinig lef heeft getoond. Opmerkelijk voor iemand die overstap waagde van NEC naar Vitesse (en over de Waal bleef wonen). Ontevreden is hij over zijn eerste seizoenshelft in het geel en zwart. ‘2017 moet mijn jaar worden’ zegt hij.
 

In De stelling reageren supporters op: Je eigen spelers fluit je nooit uit.

In Klopt ‘t, de factcheck-rubriek, werd onderzoek gedaan naar de bierprijzen in alle stadions en vergeleken met de bierprijs in GelreDome. Een opmerkelijke uitkomst, zeker na het verschijnen van een recent eerder onderzoek naar de bierprijzen.

Een reportage van Danny, de man in Vito. Zijn uitgekomen jongensdroom. Wat Vito bij kinderen kan losmaken en hoe Hertog een gevaar voor Vito kan zijn.

In ons supportersverhaal komt Andries Voskamp aan het woord. Deze 88-jarige supporter zit vanaf de eerste dag van GelreDome op de Theo Bos tribune. Liefkozend wordt hij ‘opaatje’ genoemd door zijn medesupporters.

* Helaas hebben wij moeten vernemen dat Dhr. Andries Voskamp, na het drukken van deze editie van Zwart op Geel, is overleden. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe, de komende tijd.
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: