23 april 2015 In de media

Supportersvereniging en Medux/Harting-Bank verlengen sponsoring Airborne

Sinds 2008 wordt de jaarlijkse Airborne-activiteit van de Supportersvereniging Vitesse (SV) gesponsord door Medux/Harting-Bank en haar voorgangers.
Het huidige sponsorcontract verloopt op 1 juli 2016. Hierin zit een optie voor nog eens twee jaar en beide partijen hebben besloten deze optie te lichten waardoor de sponsoring nu doorloopt tot 1 juli 2018.
 
SV-voorzitter Stef ten Thij: ‘We zijn blij dat Medipoint l Harting-Bank bereid is de optie te lichten. Hierdoor hebben we ook de komende jaren de mogelijkheid een ere-ontvangst voor de veteranen en hun families te organiseren. Wij vinden het belangrijk om jaarlijks de Slag om Arnhem te kunnen herdenken in het stadion en de herinnering aan die vreselijke week in september 1944 en de offers die er gebracht zijn levend te houden.’
 
René Martens, commercieel directeur Medux (organisatie waar Medipoint l Harting-Bank onderdeel van is): ‘Het is voor ons bijna vanzelfsprekend om de sponsoring te continueren. Wij vinden het een mooi initiatief en laten door onze bijdrage graag onze maatschappelijke betrokkenheid met de regio zien. Daarbij verdienen de mensen die zo hard gestreden hebben voor onze vrijheid het om eens per jaar in het zonnetje gezet te worden.’
 

 
Medipoint l Harting-Bank is landelijk leverancier van zorg en welzijnsproducten. Voor de gemeente Arnhem is zij contractleverancier voor Wmo-hulpmiddelen. Tevens beschikt zij over een moderne Medipoint thuiszorgwinkel aan de Beekstraat  63 in Arnhem, waar iedereen terecht kan voor het huren, kopen en lenen van zorg- en welzijnsproducten.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: