2 februari 2015 In de media

Supporters kiezen beste Vitesse-trainer aller tijden

In Zwart op Geel nummer 3 riepen we supporters op hun stem uit te brengen om de beste Vitesse-trainer aller tijden te kiezen.
Deze oproep heeft ook op de internetsite van de Supportersvereniging (SV) www.vitesse.org en de facebookpagina van de SV gestaan. Inmiddels is de stemming gesloten en de stemmen zijn geteld. Een trainer wint met overmacht aan stemmen, liefst 72%.

Met diepe bewondering, argumenten en emotie wordt de motivatie om te stemmen op deze trainer verwoord door de supporters die gestemd hebben. Meermaals wordt genoemd dat deze man een standbeeld verdient. Een prestatiecoach, vakman, motivator van spelers en supporters, mensenmens en humorist zijn een greep uit de woorden voor deze trainer.

De winnaar houden wij nog even geheim. De gehele uitslag en een greep uit de reacties is terug te lezen in Zwart op Geel nummer 4, die vanaf 17 februari bij onze SV-leden op de mat zal vallen.

Onbekendere namen worden door supporters genoemd als, voor hun, de beste trainer ooit. Wat te denken van Gerrit Horsten en Henk Wullems. Mooi dat deze trainers en hun daden niet vergeten zijn.

Uit de inzendingen is de winnaar van het Vitesse-shirt verloot. Ricardo Smit is de gelukkige winnaar.
 

 
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: