11 september 2015 In de media

Paul Koster voorzitter Supportersvereniging Vitesse

Vrijdagavond kozen de leden van de Supportersvereniging Vitesse (SV) Paul Koster als nieuwe voorzitter.
Koster is de opvolger van Stef ten Thij die in juni, na vier jaar voorzitterschap, afscheid nam om meer tijd te besteden aan zijn gezin en nieuwe uitdagingen. Ten Thij blijft verbonden aan de SV als vrijwilliger en projectleider Airborne.

Paul Koster (51) is nautisch verkeersleider bij Rijkswaterstaat en maakt al zes jaar deel uit van het SV-bestuur. Hij werd tijdens de algemene ledenvergadering in Supportershome Monnikenhuize met een grote meerderheid van stemmen door de aanwezige SV-leden tot voorzitter gekozen.
 

 
Erelid

Een voordracht van het SV-bestuur om de projectleider van de nieuwbouw supportershome Eddie Kraaij als erelid van de SV te benoemen, werd unaniem door de aanwezige leden ondersteund. Kraaij werd door het SV-bestuur voorgedragen op basis van zijn bijzondere verdiensten tijdens de aanloop en bouwperiode van het nieuwe Supportershome Monnikenhuize.

Eddie Kraaij is sinds 1993 lid van de supportersvereniging, 21 jaar SV-vrijwilliger en was in het verleden een aantal jaren supportershome beheerder en bestuurslid van de SV.
 

Hij werd kort toegesproken door de  kersverse SV-voorzitter Paul Koster, die de aanwezige leden vertelde het een bijzondere eer te vinden om als eerste officiële handeling Eddie Kraaij de versierselen, die bij het SV-erelidmaatschap horen, op te mogen spelden.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: