Thuiswedstrijden

Vitesse - Heracles Almelo - Zondag 14.30 uur GelreDome

Deze wedstrijd geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen.

Voorverkoop

Kaarten zijn via internet verkrijgbaar (www.vitesse.nl/tickets) en in MijnVitesse (GelreDome)

Start voorverkoop:             maandag 29 augustus 2016, 12.00 uur

Dagverkoop

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 12.30 uur geopend. Aan de stadionkassa's geldt een toeslag van € 2,- per ticket.

Supporters Heracles Almelo

Supporters van Heracles Almelo kunnen uitsluitend plaats nemen in het bezoekersvak. Kaartverkoop hiervoor verloopt via Heracles Almelo. Supporters van Heracles Almelo die in het bezit zijn van een ticket voor de overige vakken (niet zijnde het bezoekersvak), kunnen op de wedstrijddag de toegang tot het stadion ontzegd worden.

Vader & zoon* arrangement

* Het arrangement geldt uiteraard ook voor moeders, dochters, opa's, oma's, tantes, ooms, kleinkinderen en vriendjes en buurkinderen.

Deze wedstrijd staat in het teken van de Vader & Zoon* actie. Vitesse nodigt ouders en kinderen uit om deze wedstrijd voor een aantrekkelijke prijs te bezoeken! Bestellen jullie namelijk een regulier ticket dan krijgen jullie een kinderticket geheel gratis! Hebben jullie altijd al samen een wedstrijd van Vitesse willen beleven dan is dit jullie kans! Kijk voor meer informatie op Vitesse.nl/vaderzoon

imageVitesse - PSV, zaterdag 29 oktober, 19:45 uur

Deze wedstrijd wordt gewerkt met een geregistreerde verkoop. Hierdoor is geen seizoen- of fankaart nodig om kaarten te kopen. Wel is een geldig legitimatiebewijs vereist. Bij aankoop van kaarten worden je gegevens geregistreerd.

Verkoop
Kaarten zijn vanaf 29 augustus 12:00 via internet verkrijgbaar (Vitesse.nl/online) en in MijnVitesse (GelreDome). Klik op Vitesse.nl/online voor de prijzen van de kaarten op jouw gewenste plek in het stadion.

Dagverkoop
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 17.45 uur geopend. Aan de stadionkassa's geldt een toeslag van € 2,- per ticket.
www.gelderlander.nl www.voetbalshop.nl/tt/?tt=985_12_227802