Thuiswedstrijden

Vitesse - de Jodan Boys, woensdag 14 december 20.00 uur

Voordelige ticketprijzen
Voor dit bekerduel worden ticketprijzen gehanteerd die aanzienlijk lager liggen dan de prijzen van de reguliere Eredivisiewedstrijden. Een ticket kost slechts 60% van de reguliere prijs tijdens de competitie.

Vroegboekkorting voor seizoenkaarthouders
Bovendien profiteren seizoenkaarthouders nog van een extra korting van 50% op deze voordelige tarieven. Dus korting op korting voor seizoenkaarthouders. Let op: deze extra korting is beschikbaar tot en met woensdag 7 december via Vitesse.nl/tickets en is dus niet van toepassing aan de stadionkassa’s op de dag van de wedstrijd. Voor slechts 5,- euro kan een seizoenkaarthouder er al bij zijn (bijvoorbeeld op vak 130 op de Edward Sturing-tribune (Noord)). Jeugd t/m 16 jaar kan er zelfs vanaf 2,50 euro al bij zijn. Tevens wordt tot en met woensdag 7 december de stoel van elke seizoenkaarthouder gereserveerd.

Ook kunnen seizoenkaarthouders voor dit voordelige tarief eenvoudig tickets (bij)kopen.

Tickets kopen
Tickets koop je gemakkelijk online via Vitesse.nl/tickets. In MijnVitesse (GelreDome) staan de collega’s klaar om jou te helpen bij jouw aankoop.

Parkeren
Parkeerkaarten zijn voor het speciale bekertarief (à 6,- euro) verkrijgbaar via Vitesse.nl/tickets of op de wedstrijddag bij het oprijden van het stadionterrein.

Busvervoer
Gratis busvervoer, zoals tijdens reguliere competitiewedstrijden, is beschikbaar voor elke seizoenkaarthouder. Wel is het noodzakelijk om jouw seizoenkaart te tonen, indien je gebruik wil maken van het gratis busvervoer van Breng/Connexxion.


Vitesse - FC Twente, zondag 15 januari, 14:30 uur

Voor deze wedstrijd is geen seizoen- of fankaart nodig om tickets te kopen. Wel wordt er gewerkt met een geregistreerde verkoop. Dat wil zeggen dat bij aankoop van tickets je gegevens worden geregistreerd en bij het betreden van het stadion een geldig legitimatiebewijs is vereist.

Voorverkoop
Kaarten zijn via internet verkrijgbaar (www.vitesse.nl/online) en in MijnVitesse (GelreDome)

Start voorverkoop:             maandag 5 december 2016, 12.00 uur

Dagverkoop
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 12.30 uur geopend. Aan de stadionkassa's geldt een toeslag van € 2,- per ticket.

Supporters FC Twente
Supporters van FC Twente kunnen uitsluitend plaats nemen in het bezoekersvak. Kaartverkoop hiervoor verloopt via FC Twente. Supporters van FC Twente die in het bezit zijn van een ticket voor de overige vakken (niet zijnde het bezoekersvak), kunnen op de wedstrijddag de toegang tot het stadion ontzegd worden.

START VERKOOP : 5 december 2016

www.gelderlander.nl www.voetbalshop.nl/tt/?tt=985_12_227802