18 augustus 2014 In de media

Zege voor beloften op Go Ahead Eagles: 1-2

Jong Vitesse heeft de eerste competitiezege van het seizoen te pakken. In Twello werd Jong Go Ahead Eagles met 1-2 verslagen. Renato Ibarra en Ewout Gouw waren de Arnhemse doelpuntenmakers
In de eerste helft was het krachtsverschil groot tussen de thuisploeg en Jong Vitesse. De Arnhemmers dicteerden het spel en speelden continu op de helft van Jong Go Ahead Eagles. Het leverde enkele grote kansen op maar de bal wilde er aanvankelijk niet in. Djurdjevic kreeg de grootste kans na 10 minuten maar doelman Van der Hart redde met een goede reflex. Ibarra opende uiteindelijk de score met een hard schot in de hoek: 0-1. Mori had daarna pech dat zijn kopbal na de corner van Achenteh van de doellijn werd gehaald.

In de tweede helft waren de elftallen meer aan elkaar gewaagd. Echt grote kansen bleven uit totdat Vitessenaar Ewout Gouw de 2-0 liet aantekenen. Achenteh gaf de bal voor en de meegelopen Gouw kon eenvoudig intikken. Het werd toch nog spannend omdat Tim Linthorst een rode kaart kreeg voor een overtreding op een doorgebroken speler. Linthorst was net twee minuten in het veld. De toegekende strafschop werd benut door Reimerink: 1-2 In het laatste deel van de wedstrijd moest Room nog een keer ingrijpen om de overwinning veilig te stellen.

Jong Go Ahead Eagles vs Jong Vitesse 1-2
0-1 Ibarra '28; 0-2 Gouw '71; 1-2 Reimerink (pen.) '77

Gele kaarten: Bosz, Ibarra (Vitesse); Ten Den (Go Ahead Eagles)
Rode kaart: '76 Linthorst (Vitesse)