17 augustus 2014 In de media

Jong Vitesse wint oefenduel tegen DFS

Zaterdagmiddag speelde Jong Vitesse oefenwedstrijd tegen DFS in het kader van hun open dag.
Nadat de DFS-spelersselectie voor het nieuwe seizoen aan het publiek was gepresenteerd werd er afgetrapt tegen de beloften van Vitesse.

Al binnen vijf minuten keek DFS, vandaag spelend in een mooi nieuw tenue, tegen een achterstand aan toen Ennali van Jong Vitesse doelman Arends met een fraaie boogbal passeerde, 0-1.

Twee minuten later voorkwam de doelman de 0-2 door uitstekend uit te komen. Daarna nam DFS het heft in handen en creëerde een aantal grote kansen. Vlak voor rust redde doelman Arends nog bekwaam op een afstandsschot door een van de Jong Vitesse spelers.

In de tweede helft werden er nauwelijks kansen gecreerd aan beide kanten en werd er niet meer gescoord. Jong Vitesse sloot de wedstrijd af met een 0-1 winst.