29 oktober 2017 In de media

Weer twee goals voor Lars ten Teije bij Jong Vitesse

Jong Vitesse heeft zondagmiddag een krappe overwinning behaald bij Quick’20 in Oldenzaal: 0-2. Lars ten Teije maakte beide doelpunten voor de koploper van de derde divisie zondag.
Een week eerder, bij de 5-0 zege op koploper UNA, was Ten Teije ook al twee keer trefzeker. De spits, in het bezit van een driejarig contract, opende voor rust de score op aangeven van Mitchell van Bergen (vierde assist in twee duels). In de tweede helft stelde Ten Teije de zege veilig. Dat had Van Bergen voor rust ook al kunnen doen, maar hij miste alleen voor de keeper.

Trainer Joseph Oosting van Jong Vitesse was niet tevreden met zijn ploeg, die door Quick agressief en scherp werd vastgezet. ,,We kwamen er niet goed uit, ik miste de energie en de power van vorige week."