15 september 2017 In de media

Voorbeschouwing Vitesse vs VVV Venlo

Na de Europese wedstrijd vs S. S. Lazio gaat het vizier op VVV-Venlo. Zondag staat de traditionele Airborne-wedstrijd vs de Limburgers op het programma. Fraser: “Ik ben er van overtuigd dat we er zondag ook weer staan.”
Vitesse kwam ongeschonden uit de strijd tegen de Italianen. Fraser: "Alleen Kruiswijk is een vraagteken. Serero heeft vrijdag weer meegetraind. We zijn voorzichtig met hem en gaan nog bekijken wanneer we hem weer volledig gaan inzetten."

De gasten uit Limburg kennen een keurige start van het seizoen. Met zeven punten uit vier wedstrijden staat VVV-Venlo op de achtste plaats in de Eredivisie. Fraser: "VVV heeft in verschillende wedstrijden al laten zien vanuit een compacte organisatie te kunnen spelen en levensgevaarlijk kunnen zijn in de omschakeling. We zijn dus gewaarschuwd." De oefenmeester zoekt het echter vooral ook bij de eigen formatie: "Het ligt aan onszelf hoe we voor de dag komen en hoeveel energie we in de wedstrijd steken. We moeten zorgen dat we er zondag weer staan. Als ik kijk hoe de spelers vandaag al weer met de training bezig zijn, ben ik er van overtuigd dat we er zondag ook weer staan."

De wedstrijd staat in het teken van Airborne, wat Fraser nu voor het tweede jaar als trainer van Vitesse mee gaat maken: "Het is een heel, heel bijzondere en speciale wedstrijd. Wat de veteranen hebben gedaan verdient het allerhoogste respect. Daarnaast brengt de Airborne-wedstrijd mensen bij elkaar. Er heerst altijd een heel bijzondere sfeer bij deze wedstrijden."

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: