22 maart 2017 In de media

Vitesse verliest onnodig van Barendrecht

Jong Vitesse heeft vanavond met 2-0 verloren van Barendrecht. Tegen de verhouding in kwam Barendrecht in de tweede helft op voorsprong. Daniel Esajas tikte een voorzet van rechts eenvoudig binnen.
In de blessuretijd tikte Ramy Salem de 2-0 binnen en besliste daarmee het duel.

De wedstrijd vs Barendrecht werd eerder dit seizoen ook al gespeeld. Toen werd het op Papendal 4-4, mede dankzij een hattrick van Abiola Dauda. Het duel werd vanavond overgespeeld omdat het duel destijds nietig werd verklaard.

De ploeg van John Lammers was in de eerste helft de bovenliggende partij. Via verschillende manieren werd er gezocht naar de openingstreffer. Een goede combinatie van Julian Lelieveld en Lars ten Teije leverde een voorzet op. De verdediging van Barendrecht was alert en blokte de bal. Daarna volgde opnieuw een flitsende aanval van de Arnhemmers. Ten Teije zette de bal voor waarna Daniel de bal goed teruglegde. Mo Osman kreeg de kans om te schieten maar keeper Marc Van Splunter stond op de juiste plek en voorkwam het doelpunt.

Even later belandde de bal wel in het doel via een kopbal van Imad Najah. De bal werd echter afgekeurd wegens een overtreding. Vlak voor rust kreeg Jong Vitesse nog een grote kans. Alexander Büttner gaf een goede voorzet op Daniel. Zijn kopbal ketste via de binnenkant van de paal uit het doel.

Ook in de tweede helft startte Jong Vitesse fel. Een vrije trap van Osman een venijnig schot van Calor werden beide geweerd door keeper Van Splunter. In de 65ste kwam Barendrecht vanuit het niets op voorsprong. Esajas tikte een voorzet vanaf rechts eenvoudig binnen: 0-1. In de blessuretijd besliste Ramy Salem het duel.

Jong Vitesse vs BVV Barendrecht 2-0 (0-0)
’64 Esajas 1-0; ’90 Salem 2-0