6 juli 2018 In de media

Vitesse verliest eerste oefenduel van Wolfsberger AC (1-2)

Vitesse heeft het eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 1-2 verloren van het Oostenrijkse Wolfsberger AC.
Na een 0-0 ruststand kwam de Oostenrijkse eredivisionist halverwege de tweede helft binnen een paar minuten op 0-2 door doelpunten van Gschweidl en Schmerbock. Vijf minuten voor tijd maakte Darfalou de 1-2. Het doel van Vitesse werd tijdens de eerste helft verdedigd door Remko Pasveer en in de tweede helft door Jeroen Houwen.

De Arnhemmers zijn sinds woensdag op trainingskamp in de regio Karinthië en speelt daar nog twee oefenduels. De volgende twee tegenstanders komen uit Rusland: Arsenal Tula en Lokomotiv Moskou.

Vrijdag sloot de negende aanwinst van Vitesse in de transferperiode, de Portugese international Eduardo, aan bij de selectie.