8 juli 2017 In de media

Vitesse speelt gelijk tegen KV Oostende

Vitesse heeft zaterdagmiddag gelijkgespeeld in een oefenwedstrijd tegen Belgische KV Oostende. Het werd 1-1 in Driel tegen de Belgische subtopper.
Alexander Büttner opende na rust de score. Hij legde aan voor een strafschop, maar zag zijn inzet gekeerd. De rebound werd door de verdediger benut, waardoor Vitesse toch een voorsprong nam.

Lang kon de ploeg van trainer Henk Fraser hier niet van genieten, zes minuten na de openingstreffer lag de gelijkmaker in het net. Franck Berrier schoot namens Oostende een strafschop (wel in een keer) binnen en bepaalde daarmee direct de eindstand.

Vitesse gaat vanaf maandag op trainingskamp in Oostenrijk.

Opstelling Vitesse voor rust: Tørnes, Dabo, Kashia, Faye, Büttner, Serero, Bruns, Foor, Rashica, Matavz, Linssen
Opstelling Vitesse na 60 minuten: Houwen, Lucassen, Lelieveld, Faye, Büttner, Colkett, Osman, Schuurman, Van Bergen, Buitink, Ten Teije

Opstelling KVO voor rust: Dutoit, Bossaerts, Lombaerts, Capon, Milic, Van De Wiele, Vandendriessche, Bah, Conte, El Ghanassy, Zivkovic.