11 november 2020 In de media

Vitesse-reserves winnen oefenduel van Heerenveen

Vitesse heeft woensdagmiddag een oefenduel tegen sc Heerenveen in stadion GelreDome met 3-1 gewonnen.

Vitesse-trainer Thomas Letsch liet onder andere Hilary Gong en Filip Delaveris veel minuten maken. Zij hebben beiden een vervelende periode met blessures achter de rug. sc Heerenveen trad met zes basisspelers aan.

Alle goals vielen na rust. Vitesse scoorde in de 54ste minuut de 1-0 na een fantastische rush van Million Manhoef langs de gehele zijlijn. Uit zijn voorzet werkte Daan Huisman via een verdediger de bal in het doel.

Tomas Hajek scoorde enkele minuten later uit een corner de 2-0 voor de Arnhemmers.

Oud Vitessenaar Mitchell van Bergen tekende voor de noorderlingen de 2-1.

Million Manhoef schoot in de slotfase de 3-1 hard binnen.

Opstelling Vitesse: Houwen; Gong, Touré, Cornelisse, Manhoef; Huisman, Vroegh, Delaveris (Leeflang); Darfalou en Buitink.

De selectie van hoofdtrainer Thomas Letsch heeft de komende dagen vrijaf. Vanaf maandag start de voorbereiding op het uitduel tegen FC Groningen (zaterdag 21 november, aanvang 20.00 uur).

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV