12 november 2019 In de media

Vitesse O21 vergeet zichzelf te belonen tegen Jong sc Heerenveen

Vitesse O21 heeft het ingehaalde competitieduel tegen Jong sc Heerenveen gelijkgespeeld: 1-1. Nikos Agrafiotis bracht de Arnhemmers in de 81e minuut op voorsprong. In de slotfase maakte Couhib Driouech de gelijkmaker en bepaalde daarmee de einduitslag.
Vitesse O21 begon het duel goed. De Arnhemmers kregen in de openingsfase de beste kansen en waren ook de betere partij. In de 27e minuut kreeg het team van trainer Joseph Oosting de eerste grote kans. Na een goede actie van Lars ten Teije werd het schot van Richie Musaba geblokt.

In de tweede helft kregen beiden teams kansen om de score te openen, maar zowel Vitesse O21 als Jong sc Heerenveen slaagde hier niet in.

De Friezen kwamen in de 67e minuut goed weg. Vanuit een hoekschop van Vitesse ontstond een scrimmage, waaruit de Arnhemmers na vier schoten de bal niet in het doel kregen. In de 81e minuut kreeg Agrafiotis de bal in de zestien aangespeeld, draaide weg en schoot de bal in de korte hoek raak: 1-0. In de absolute slotfase kwamen de Friezen op gelijke hoogte. Couhib Driouech tikte de bal na een voorzet van de rechterkant achter Vitesse-doelman Bilal Bayazit.

Vitesse O21 staat na zeven gespeelde competitiewedstrijden op de achtste plaats met acht punten. Het volgende duel is op maandag 25 november (aanvang 18.30 uur) tegen Jong Heracles Almelo in het Erve Asito stadion.