16 juli 2014 In de media

Vitesse gelijk tegen VfL Osnabrück

Vitesse heeft dinsdag gelijkgespeeld tegen VfL Osnabrück. Het oefenduel met de club uit de 3e Bundesliga eindigde in 2-2.
Na een klein half uur kwam Vitesse op achterstand. Vrijwel direct trok Pedersen de stand gelijk op aangeven van testspeler Marvelous Nakamba.

Na rust veroorzaakte jeugdspeler Kevin Diks een strafschop die werd benut door de Duitsers.

Labyad zorgde vervolgens voor de gelijkmaker. Daarmee heeft Vitesse tot nu toe alle oefenduels van deze voorbereiding gelijkgespeeld.

Scoreverloop: 29. Chahed 1-0, 30. Pedersen 1-1, 57. Feldhahn (pen.) 2-1, 71. Labyad 2-2.

Opstelling eerste helft: Velthuizen; Diks, Kruiswijk, Van der Heijden, Achenteh; Qazaishvili, Vejinovic, Nakamba; Djurdjevic, Pedersen en Oliinyk.

Opstelling tweede helft: Velthuizen; Diks (85. Qazaishvili), Kashia, Kruiswijk, Verloo; Pröpper, Bosz, Leerdam; Klein-Holte, Djurdjevic en Labyad.